Klimaattop Noord NL 2017

Datum
Plaats in agenda
Aanmelden voor
Locatie
Energy Academy gebouw in Groningen
Doelgroep

Genodigden en ondertekenaars van afspraken

Omschrijving

Op 9 november organiseren de provincies Groningen, Friesland en Drenthe de Klimaattop Noord NL 2017. Rijkswaterstaat houdt onder andere een sessie over openbare verlichting.

Programma

Groningen, Fryslân en Drenthe willen echt werk maken van de  energietransitie. Niet blijven mijmeren over een betere toekomst voor de volgende generatie, maar actie! Werken aan concrete plannen die bijdragen aan klimaatneutraliteit in 2050. Tijdens de Nationale Klimaattop 2016 zijn de eerste klimaatacties in gang gezet. Maar dat alleen is niet genoeg. Het is tijd om de klimaattop naar de regio te halen en het stokje over te nemen.

Daarom organiseren ze op 9 november 2017 de Klimaattop Noord NL, in het Energy Academy gebouw in Groningen. Wat u kunt verwachten? Een dag waarop we samen met bedrijven, overheden en instellingen uit de drie noordelijke provincies zelf de regie pakken, concrete afspraken maken, elkaar inspireren en de regio als koploper op de kaart zetten.

Thema's die aan bod komen: slim duurzaam produceren, slim besparen in de gebouwde omgeving, slim besparen in de industrie, slim balanceren, slimme openbare verlichting en nog veel meer...

Een deel van het programma vindt u op www.klimaattopnoord2017.nl/programma. Het volledige programma vindt u alleen in de Netwerkapp.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de Klimaattop Noord via www.klimaattopnoord2017.nl/inschrijven. U ontvangt dan per e-mail een code. Download daarna de gratis Netwerkapp.  Via de Netwerkapp kunt u zich aanmelden voor de sessie Energiebesparing Openbare Verlichting en andere sessies.

Bijzonderheden

Wilt u afspraken over openbare verlichting tekenen, neem dan contact op met RWS via het bericht over de sessie openbare verlichting.

Meer informatie over de Klimaattop Noord vindt u op www.klimaattopnoord2017.nl.